Rohkema info nägemiseks:

Aivar Juus

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

WASACON OÜ tegevusaruanne 2022

WasaCon Osaühing asutati 27.12.2021 ja 2022 aasta oli osaühingu esimeseks tegevusaastaks. Osaühingul on 2500 euro suurune osakapital. Ettevõte kuulub 100% Soome Vabariigi ettevõttele WasaCon Oy. Ettevõtte müügitulu oli 210 000 eurot. Ettevõtte kasumiks kujunes 19 008 eurot. Ettevõtte tööjõukulud olid 135 660 eurot. Ettevõtte juhatus koosneb kolmest liikmest. Ühe juhatuse liikmega on sõlmitud juhatuse liikme leping ja tema tööjõukulud olid 135 660 eurot. Teistele juhatuse liikmetele palka ja muid tasusid ei arvestatud ega makstud. Ettevõte plaanib aastal 2023 sama edukalt toimida.

Dropdown

kõik artiklid

TÖÖSTUSPROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

Tööstusprojekt OÜ tegevusalaks on ehitus- ja projektijuhtimisteenuse osutamine. Aruandeaasta tegevus oli väga vähene ja ka järgneval aastal pole ette näha olul
ssb.ee
Tööstusprojekt OÜ tegevusalaks on ehitus- ja projektijuhtimisteenuse osutamine. Aruandeaasta tegevus oli väga vähene ja ka järgneval aastal pole ette näha olulist majandustegevuse kasvu. Ettevõte on siiski jätkuvalt tegutsev ja planeeritakse uusi tegevusi tulevasteks perioodideks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.