Rohkema info nägemiseks:

Rando Purge

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
inseneribürood jms teenused, tooted, konsultatsioonid

RAE VALD, JÜRI ALEVIK, EHITUSE TN 17 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Tammeleht alustas 2008 aastal tegutsemist. Tegevuse eesmärk on korteriomandite esemeks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 6 liikmeline. Töölepinguga töötavaid inimesi tööl ei olnud, juhatuse liikmetele töötasusid ei makstud KÜ Tammeleht ei ole 2022.aastal laenu võtnud.

Dropdown

kõik artiklid

INSERAN OÜ tegevusaruanne 2022

Inseran OÜ on ettevõte , mis tegeleb insener-tehniliste tööde ja projekteerimisega. 2022.a. jätkus Inseran OÜ koostöö lepingupartneritega. 2022a. realiseerimi
ssb.ee
Inseran OÜ on ettevõte , mis tegeleb insener-tehniliste tööde ja projekteerimisega. 2022.a. jätkus Inseran OÜ koostöö lepingupartneritega. 2022a. realiseerimise netokäive oli 44 tuhat eurot . OÜ Inseran keskmine töötajate arv majandusaastal oli 1 töötaja. Juhatuse liikmetele osaühingu juhtimise eest töötasu ei makstud. 2023.a. jätkatakse teenuse osutamist uutele ja vanadele lepingupartneritele .

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.