Rohkema info nägemiseks:

Irina Seppa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiit- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

RAAMATUPIDAJATE GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Raamatupidajate Grupp OÜ on registreeritud Äriregistris 07.09.2010.a. Osaühingu põhitegevusalaks on raamatupidamisteenused ja praktikandide juhendamine. Keskmine töötajate arv 2022.a. oli 2 inimimest, ning tööd korraldab juhatus. Osaühingus on kaks juhatuse liiget. 2022 aastali oli väljamakstud dividendid.

Dropdown

kõik artiklid

BOOK-KEEPERS GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Book-keepers Group OÜ asutati 02.10.2009 aastal. Samal ajal alustati oma tegevuse mis on raamatupidamisteenuste osutamine ja maksudekonsultatsioon. 2022. aast
ssb.ee
Book-keepers Group OÜ asutati 02.10.2009 aastal. Samal ajal alustati oma tegevuse mis on raamatupidamisteenuste osutamine ja maksudekonsultatsioon. 2022. aastal jätkus Book-keepers Group OÜ traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne kasv ja turuosa kindlustamine. Lisaks astuti samme turuosa suurendamiseks koolitusteenuste valdkonnas. 2022 aastal andsime võimalus praktikandile raamatupidamis valdkonnas oma teadmisi läbiviia tööpraktikas. Juhatus koosneb 2 liiget. Valjamaksed juhatusele ei tehti.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.