Rohkema info nägemiseks:

Gerly Tarius

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TÜRI VALD, TÜRI-ALLIKU KÜLA, ALLIKU TEE 2 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Türi-Alliku jagunemisel eraldumise teel asutati jagunemise käigus Türi vald, Türi-Alliku küla, Alliku tee 2 korteriühistu. Põhitegevuseks on Türi vallas asuva korterelamu nr. 2 haldamine. KÜ juhatus koosneb kolmest liikmest. Ühistul palgalisi töötajaid ei ole. Väljamakseid töötasudeks teostatud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

AUTOVARA OÜ tegevusaruanne 2022

Autovara OÜ põhitegevuseks on autohaldus tarkvara loomine. Programm on loomis järgus, käisid läbirääkimised programmi kirjutajatega ja võimalike investoritega.
ssb.ee
Autovara OÜ põhitegevuseks on autohaldus tarkvara loomine. Programm on loomis järgus, käisid läbirääkimised programmi kirjutajatega ja võimalike investoritega. Personal Autovara OÜ-l 2022a. puudus ja juhatus eraldi tasusi pole saanud, samuti pole neile ettenähtud täiendavaid soodustusi. 2022 aastal tehti mõningaid tehinguid teiste ettevõttega

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.