Rohkema info nägemiseks:

Annely Ojamets

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
finantsteenused, Finantseerimisasutusena tegutsemine

AIANDUSÜHISTU KÕRKJAS MTÜ tegevusaruanne 2022

Aiandusühistu registreeriti mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse 25.05.1999.a. Aiandusühistu juhatuse liikmetele aruandeperioodil tasu ei makstud. Palgalisi töötajaid ühistul ei olnud.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINNA HOIU-LAENUÜHISTU TÜH tegevusaruanne 2022

Ülevaade organisatsioonist Tallinna Hoiu-Laenuühistu (edaspidi THLÜ) on füüsiliste ja juriidiliste isikute hoiundus- ja laenundusalaseks teenindamiseks loodud
ssb.ee
Ülevaade organisatsioonist Tallinna Hoiu-Laenuühistu (edaspidi THLÜ) on füüsiliste ja juriidiliste isikute hoiundus- ja laenundusalaseks teenindamiseks loodud finantseerimisasutus, mille eesmärgiks on ühistegevuse kaudu liikmetele teenuste osutamine. THLÜ on asutatud Tallinnas, 17.juunil 2010.aastal. Ühistu tegutseb liikmelisuse alusel ja on moodustatud territoriaalsuse põhimõttel, mille tegevuspiirkonnaks on Eesti Vabariigi territoorium. Alates 2015.aastast on oma liikmete teenindamiseks avatud hea asukohaga, kaasaegne ja mugav THLÜ esindus Tallinna kesklinnas aadressil Narva mnt 2, Tallinn.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.