Rohkema info nägemiseks:

Lehar Neve

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RIMMI PÕLLUMAJANDUSÜHISTU TÜH tegevusaruanne 2022

Liikmelisus ja eesmärgid Rimmi Põllumajandusühistu asutati 2017. aastal nelja Antsla vallas tegutseva põllumajandustootja poolt. 2022. aastal oli Rimmi Põllumajandusühistus 6 liiget. Kõik olemasolevad liikmed kasvatavad lihaveiseid ja teravilja ning on ühtlasi mahetootjad. Rimmi Põllumajandusühistu eesmärgiks on koondada sarnaste huvidega ja üksteisele lähedal asuvad põllumajandustootjad, et ühiselt hankida sisendeid (sööta, seemneid, silotarvikuid jne) ning tegeleda loomade hulgiturustamisega. Ühistu ise ei ole mahetootja, vaid vahendab oma liikmete ja ka mitte-liikmete loomi.

Dropdown

kõik artiklid

ANTSLA TALUPIDAJATE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Antsla Talupidajate Seltsi põhitegevusteks on ühistegevuse kaudu oma liikmetele paremate ja soodsamate teenuste pakkumine (ühiselt soetatud seadmete kasutamine
ssb.ee
Antsla Talupidajate Seltsi põhitegevusteks on ühistegevuse kaudu oma liikmetele paremate ja soodsamate teenuste pakkumine (ühiselt soetatud seadmete kasutamine tasuta või mõistliku tasu eest) ning kutseoskuste arendamine. Liikmed saavad kasutada seltsile kuuluvat halumasinat ja veiste hooldusboksi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.