Rohkema info nägemiseks:

Mattias Oja

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Reklaamiagentuurid, kauplused ja hulgikaubandus

KINGIMEISTRID OÜ tegevusaruanne 2022

Tekst: Kingimeistrid OÜ, mis on asutatud 29.03.2010, juhtkond annab möödunud 2022 aasta majandusaastale positiivse hinnangu. Käibe mahtu suudeti suurendada ning säilitada seejuures rahuldav kasumimarginaal. Tegevuse käigus leiti uusi võimalusi teenuste ja toodete laiendamiseks, mida uuel aastal kavatsetakse ka rakendada ning jätkata uute teenuste kaardistamist ja klientide leidmist.Palju tehti tööd välisklientide leidmiseks ja suurendamiseks. Peamisteks tegevusteks möödunud majandusaastal olid digiturundus, reklaamitööd, kujundusteenused, omatoodete müük ning infotehnoloogilised arendustööd.

Dropdown

kõik artiklid

LIFTSPARK OÜ tegevusaruanne 2022

Liftspark OÜ jätkas 2022. aastal oma majandustegevust. Aruandeaastal planeeriti üpris vaikselt oma tegevussuundi ja reklaamiti oma platvorme Eestis ja välismaal
ssb.ee
Liftspark OÜ jätkas 2022. aastal oma majandustegevust. Aruandeaastal planeeriti üpris vaikselt oma tegevussuundi ja reklaamiti oma platvorme Eestis ja välismaal kasutades erinevaid internetikeskkondi. Vaikselt hakati kasvatama kliendibaasi esimeste partnerlustega, millest loodab juhtkond tõhusat kasu oma positsiooni tugevdamisel reklaamimaastikul. Alates 17. jaanuarist 2022 kuulub Liftspark OÜ käibemaksukohustuslaste registrisse. Lähiaastatel plaanib Liftspark OÜ aktiivselt jätkata uute klientide otsimist nii Eestist kui üle maailma, et koguda tuntust ja see läbi laiendada oma tegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.