Rohkema info nägemiseks:

Maxim Dorofeev

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

PROMOBOX OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Promobox 2022.a. on tegelenud toodete arendamisega Digital Signage sfääris. Osaühingu Promobox müügitulu moodustas 39106 eurot. Peamised kulud: väljamaksed sideprovaideritele, reklaamikulud, intellektuaalomandi ostmine. Majandusaastal investeeringuid põhivarasse ja uurimis- ning arenguväljaminekuid ei ole tehtud. Järgneval 2023. majandusaastal on plaanis jätkata tegevus samadel tegevusaladel.

Dropdown

kõik artiklid

JAVELIN OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu Javelin 2022.a. põhitegevuseks oli mobiilirakenduste loomine ja levitamine. Ettevõte 2022. aasta müügitulu moodustas 149 233 eurot. Peamised kulud:
ssb.ee
Osaühingu Javelin 2022.a. põhitegevuseks oli mobiilirakenduste loomine ja levitamine. Ettevõte 2022. aasta müügitulu moodustas 149 233 eurot. Peamised kulud: seadmete ja intellektuaalomandi ostmine, sideteenused, reklaamikulud, maksed partnerlusprogrammides, mitmesugused bürookulud ning töötasu töötajatele. Töötajatega seotud palgakulude üldsumma moodustas 50 576 eurot ja keskmine töötajate arv oli 4 töötajat. Majandusaastal investeeringuid põhivarasse ja uurimis- ning arenguväljaminekuid ei ole tehtud. Järgneval 2023. majandusaastal on plaanis jätkata tegevus samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.