Rohkema info nägemiseks:

Ly Carter

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
puhkus ja meelelahutus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

DURIS OÜ tegevusaruanne 2022

Duris OÜ 2022 tegevus oli parfümeeriatoodete müük, nimekirjas on spetsiaalsed juukse hooldusvahendid ja lisatarvikud. Tööjõu kulud olid koos sotsiaalmaksetega kokku 59815 eurot, juhatuse liikmele arvestati töötasu koos sotsiaalmaksetega 18655 eurot. 2023 tegevuseks on samade tegevustega jätkamine, plaanis on müügiartiklite laiendamine ja TWO2 koolituste korraldamine.

Dropdown

kõik artiklid

DUGLAS&DUGLAS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Duglas&Duglas on tegutsenud mitme Salongiga üle 10 aasta juuksuriteeninduse valdkonnas. Töötasu arvestati 2022 aastal koos sotsiaalmaksudega summas 647754 e
ssb.ee
OÜ Duglas&Duglas on tegutsenud mitme Salongiga üle 10 aasta juuksuriteeninduse valdkonnas. Töötasu arvestati 2022 aastal koos sotsiaalmaksudega summas 647754 eurot, sellest juhatuse liikmele arvestati töötasu koos juhatuse liikme tasu ja sotsiaalmaksudega summas 51737 eurot. Töötajatele jätkati koolituste tegemist klienditeeninduse,klienditoodete, juuksuri, stilisti , vanemstilisti ja koolitaja valdkonnas. 2023 aastal jätkatakse koolituste ja traditsioonilise Duglas Educationi ürituse korraldamist rahvusvaheliselt ja e- kanalite kaudu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.