Rohkema info nägemiseks:

Steven Vaarmann

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

EESTI PÜROTEHNIKUTE LIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Pürotehnikute Liit on ainuke pürotehniku kutsetunnistust väljastav organisatsioon Eestis. MTÜ pakub koolitusi nii algajatele esmase pürotehniku kutsetunnistuse saamiseks kui ka juba tegutsevatele pürotehnikutele nende kutseoskuste täiendamiseks ning taastõendamiseks. MTÜ põhitegevuse raames toimusid 2022. aastal järjekordsed kursused ja kutseeksamid. Kutseregister asub aadressil www.kutsekoda.ee. Eesti Pürotehnikute Liidul ei ole ühtegi koosseisulist töötajat. Kõik lektorid ja eksamikomisjoni liikmed töötavad projektipõhiselt.

Dropdown

kõik artiklid

OVERLOAD OÜ tegevusaruanne 2022

Overload OÜ peamine tegevusala 2022. aastal oli suurtele veostele saateauto teenuse pakkumine, lisaks mõõdistuste teostamine ja ülegabariidiliste veoste alane n
ssb.ee
Overload OÜ peamine tegevusala 2022. aastal oli suurtele veostele saateauto teenuse pakkumine, lisaks mõõdistuste teostamine ja ülegabariidiliste veoste alane nõustamine. Saateauto teenuse paremaks pakkumiseks sai 2021. aastal ostetud eritehnikaga sõiduk, mis vastab suurte veoste saateautole kehtestatud nõudmistele. Jätkati pürotehnikaalaste konsultatsioonide pakkumisega ja eelkõige keerulisematel pürotehnikaga seotud projektidel osalemisega. 2023. aastal on planeeritud jätkata samade tegevustega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.