Rohkema info nägemiseks:

Ramin Darvish-Kojori

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja kinnisvarateenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ANAHITA OÜ tegevusaruanne 2022

Anahita OÜ põhitegevus oln suulise ja kirjaliku tõlketeenuse osutamine. 2022 aastal oli ettvõtte käive 2537 eurot, ettevõtte majandustegevus lõppes kahjumiga -282 eurot. Seisuga 31.12.2022 ettevõttel töötajaid ei olnud. Juhtkonna hinnangul on ettevõte jätkusuutlik. Juhatuse liige Marri Amon

Dropdown

kõik artiklid

DARVISH NORDIC OÜ tegevusaruanne 2022

Darvish Nordic OÜ põhitegvuseks on kasutatud korterite ost rendi ja edasimüügi eesmärgil. Ostetud korterid renoveeritakse, renditakse välja või müüakse edasi.
ssb.ee
Darvish Nordic OÜ põhitegvuseks on kasutatud korterite ost rendi ja edasimüügi eesmärgil. Ostetud korterid renoveeritakse, renditakse välja või müüakse edasi. Ettevõtte käive korterite üüritulust 2022 majandusaastal oli 28 316 eurot. Majandusaasta lõppes kasumiga 13 273 eurot. Juhtkonna hinnangul on ettevõte majanduslikult jätkusuutlik ja jätkab majandustegevusega samas valdkonnas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.