Rohkema info nägemiseks:

Maria Lang

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arvutirakendused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

MUST KRIIT OÜ tegevusaruanne 2022

OUn MustKriit aastal 2022 keskendus koolituste läbiviimise ning organiseerimisele. Osaunhing on teinud koostööd Tartu Kunstikooliga ning käinud koolitamas erinevates haridusasutustes. OUn MustKriit 2023 aasta eesmärk on pakkuda eraettevõtetele ning riigi asutustele visuaalse mõtlemise töötubasid ning lihtsustavaid kujundusi. Samuti luua tooteid, mis edendaksid visuaalse mõtlemise meetodit.

Dropdown

kõik artiklid

ROOTMOTION OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ RootMotioni põhitegevus aastal 2022 oli olemasoleva toote müümine Unity platvormil ning antud tootele tugiteenuse pakkumine. Ettevõte on arendanud VR mängu k
ssb.ee
OÜ RootMotioni põhitegevus aastal 2022 oli olemasoleva toote müümine Unity platvormil ning antud tootele tugiteenuse pakkumine. Ettevõte on arendanud VR mängu koostöös Ameerika partneriga . OÜ RootMotion keskendub oma tegevuses pigem välisturule, mille tõttu põhiline käive on tulnud ka ekspordist. Ettevõtte eesmärk on turundada edasi olemasolevaid rakendusi erinevatele mängutööstustele ning teha kaasa erinevates koostööprojektides välispartneritega. OÜ Rootmotion on oma kasumit investeerinud tarkvarasse, tehnikasse ning maksnud palka.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.