Rohkema info nägemiseks:

Arvi Sinisalu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

AKS CONSULT OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühingu peamiseks tegevusalaks aruandeaastal oli meditsiinilise tarkvara kasutajate nõistamis- ja tugiteenused Eestis. Müügitulud oli 28 515 eurot. 2023.aastal planeerime jätkata tegevust samal alal. Olulisi uurimis- ja arendusväljaminekuid tegevusaastal ei tehtud ja ei planeerita ka järgmiseks tegevusaastaks. 2022. aastal oli ettevõttes keskmiselt 1 töötaja, kellele arvestati töötasuna 1 867 eurot. Juhatus koosneb kahest liikmest, juhatuse liikmetele eraldi tasu ei arvestatud.

Dropdown

kõik artiklid

AKS PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühingu peamisteks tegevusaladeks aruandeaastal oli arvutialaste konsultatsioonide osutamine Eestis. Müügitulu oli 28 740 eurot. 2023.aastal planeerime jätk
ssb.ee
Äriühingu peamisteks tegevusaladeks aruandeaastal oli arvutialaste konsultatsioonide osutamine Eestis. Müügitulu oli 28 740 eurot. 2023.aastal planeerime jätkata tegevust samal alal. Olulisi uurimis- ja arendusväljaminekuid tegevusaastal ei tehtud ja ei planeerita ka järgmiseks tegevusaastaks. 2022. aastal ettevõttes töötajaid ei olnud. Juhatus koosneb kahest liikmest, juhatuse liikmetele eraldi tasusid ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.