Rohkema info nägemiseks:

Inga Tkatšuk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

BOD LENSES AS tegevusaruanne 2022

BOD Lenses AS põhitegevusala on transpordivahendite rent. Ühtlasi on BOD Lenses AS ka holdingfirma omades investeeringuid nii tütar- ja sidusettevõtetesse, kui ka muid finantsinvesteeringuid. 2022. aasta netokäive oli 71 040 eurot. Investeeringuid põhivarasse ei tehtud. Ettevõttes töötas 2022. aastal üks töötajat ning aasta tööjõukulu oli veidi üle 26. tuhande euro. Ettevõtte juhatus koosnes jätkuvalt kahest liikmest ning nemad ei saanud tasu juhatuse liikmeks olemise eest. Samuti ei tekita täiendavaid kohustusi juhatuse ja nõukogu liikmete tagasikutsumine ja/või lahkumine.

Dropdown

kõik artiklid

SOLI TEK INDUSTRY OÜ tegevusaruanne 2022

Soli Tek Industry OÜ on asutatud 2014. aastal. Ettevõtte põhitegevusala on tööstuskaupade hulgimüük, kuid antud aastal tegevust selles vallas ei toimunud.. Aru
ssb.ee
Soli Tek Industry OÜ on asutatud 2014. aastal. Ettevõtte põhitegevusala on tööstuskaupade hulgimüük, kuid antud aastal tegevust selles vallas ei toimunud.. Aruandeaastal investeeringuid põhivarasse ei tehtud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.