Rohkema info nägemiseks:

Natalia Kari

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiit- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ARILENDA OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Arilenda on asutatud 04.11.2014. Osaühingu põhitegevuseks on raamatupidamisteenuste osutamine ja finantsanalüüsi teostamine. Müügitulu oli 2022. aastal 266 704 eurot. Aruandeperioodi kasumiks kujunes 56 014 eurot. Osaühingut juhib üheliikmeline juhatus, kellele oli arvestatud tasu 16 910 eurot. Aruandeaastal põhivara ei ole soetatud.

Dropdown

kõik artiklid

KOREOGRAAFIAANSAMBEL KOLOR MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ “Kolor” registreeritud 1998.a. 2022 aasta jooksul Koreograafiaansambel Kolor viis läbi järgmised üritused : Jaanuar Jõulu püha Veebruar Sõbrapäev Märts
ssb.ee
MTÜ “Kolor” registreeritud 1998.a. 2022 aasta jooksul Koreograafiaansambel Kolor viis läbi järgmised üritused : Jaanuar Jõulu püha Veebruar Sõbrapäev Märts Naiste päev Mai Aastapäeva kontsert ja festival „Kvitõ Ukrainõ” Mai Emadepäev Juuni Jaanipäev ja vanalinna päevad September Teadmiste päev Oktoober Isadepäev Detsember Jõulu ja Uusaasta pühad Aruandeperioodil töötajaid ettevõttel ei olnud. Juhatuse tegevus ei olnud tasustatud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.