Rohkema info nägemiseks:

Katri Kadak

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KAGUFEST MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ KAGUFEST alustas tegevust 14.08.2017 aasta. Kagufest MTÜ eesmärgiks on vaba aja veetmise, meelelahtuse ja kultuurilise tegevusega või huvialadega seotud ürituste korraldamine. 2022 aastal MTÜ-l töötajaid ei olnud ja tööjõu kulusid ei tekkinud.

Dropdown

kõik artiklid

KABUVILISTLASED MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ KABUVILISTLASED alustas tegevust 25.01.2017 aasta. MTÜ Kabuvilistlased eesmärgiks on rahvakultuuri (pärimuskultuuri, rahvatantsu ja rahvamuusika) traditsio
ssb.ee
MTÜ KABUVILISTLASED alustas tegevust 25.01.2017 aasta. MTÜ Kabuvilistlased eesmärgiks on rahvakultuuri (pärimuskultuuri, rahvatantsu ja rahvamuusika) traditsioonide järjepidevuse hoidmine ja edasiarendamine; 1998. aastal asutatud Põlvamaa noorte tantsurühma Kagu Kabujalakõsõ traditsioonide edasikandmine ja seltsielu edendamine. 2022 aastal MTÜ-l töötajaid ei olnud ja tööjõu kulusid ei tekkinud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.