Rohkema info nägemiseks:

Eve Kaunis

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KAUNIS INVESTMENT OÜ tegevusaruanne 2022

Kaunis Investment OÜ alustas majandustegevust 28.12.2012. a. Ettevõtte peamisteks tegevusaladeks on kinnisvaravahendus, kinnisvaraalased konsultatsioonid ja kinnisvarainvesteeringud. 2022. aastal oli müügikäive 180,1 tuh. eurot (2021. aastal 191,4 tuh. eurot). Majandusaasta lõppes 7,2 tuh. eurose kasumiga (2021. aasta kasum 182,4 tuh. eurot). 2023. majandusaastal plaanitakse jätkata põhitegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

ELUM KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

ELUM Kinnisvara OÜ on oma kahe tegevusaasta jooksul tegutsenud edukalt ning saavutanud oma klientide hulgas hea maine ja tuntuse. Järgmiseks aastaks on omaniku
ssb.ee
ELUM Kinnisvara OÜ on oma kahe tegevusaasta jooksul tegutsenud edukalt ning saavutanud oma klientide hulgas hea maine ja tuntuse. Järgmiseks aastaks on omanikud seadnud eesmärgiks suurendada käivet ning aitada oma meeskonnal suurendada professionaalsust ning leida uusi kliente. Plaanitavate tegevuste kaudu suureneb ettevõtte konkurentsivõime, mis aitab saavutada järjepidevat kasvu ning hoida kõrgel teenuse kvaliteeti.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.