Rohkema info nägemiseks:

Riho Aljak

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RÄPINA JAHISELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Räpina Jahiseltsi loomise eesmärgiks oli Räpina piirkonna jahinduse edendamine. MTÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 10-liikmeline. Juhatuse liikmetele aruandeperioodil juhatuse liikme tasu ei makstud. Järgneval aruandeperioodil jätkatakse samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

AR VEOD OÜ tegevusaruanne 2022

AR Veod OÜ on asutatud 2011. aastal. Majandustegevusega alustati samal aastal. Osaühingu põhitegevusalaks aruandeperioodil oli kaubavedu maanteel. Aruandeperio
ssb.ee
AR Veod OÜ on asutatud 2011. aastal. Majandustegevusega alustati samal aastal. Osaühingu põhitegevusalaks aruandeperioodil oli kaubavedu maanteel. Aruandeperioodi keskmine töötajate arv oli 5. Tööjõukulu oli 68 310 eurot, millest 16381 eurot moodustasid sotsiaalmaksud. Juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmetele aruandeperioodil juhatuse liikme tasusid ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.