Rohkema info nägemiseks:

Margus Siilo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SL PROTECTION OÜ tegevusaruanne 2022

SL Protection OÜ on kantud Äriregistrisse 31.07.2019a. Ettevõtte põhitegevus on betoonilisandite tootmine ning uute betoonlisandite ja impregneerainete väljatöötamine. Tulevikus jätkame sama tegevusalaga ning püüame laieneda ka materjalide müügiga välisriikidesse. Aruandeaastal soetati põhivara summas 7000 eurot. Uurimis- ja arendusväljaminekuid tehti koostöös Tallinna Tehnikaülikooliga kogusummas 1795.- eurot. Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes.

Dropdown

kõik artiklid

ASTROTEL OÜ tegevusaruanne 2022

Astrotel OÜ alustas tegevust 13.06.2006. aastal ja põhineb erakapitalil. Ettevõtte on tegev ehitusvaldkonnas. Tegevusharuks on ettevõttel hüdroisolatsiooni, i
ssb.ee
Astrotel OÜ alustas tegevust 13.06.2006. aastal ja põhineb erakapitalil. Ettevõtte on tegev ehitusvaldkonnas. Tegevusharuks on ettevõttel hüdroisolatsiooni, injekteerimise- ja betoonitööd. Toome maale injekteerimise ja hüdroisolatsiooni tooteid rahvusvaheliselt tunnustatud ettevõttelt Grace De Neef Conchem Belgiast, AnkoX Saksamaalt, Newton Waterproofing Systems Inglismaalt, Kimmenade Nederland B.V. Belgiast, WEBAC-Chemie GmbH Saksamaalt, Plast Master Poolast. Juhatus koosneb ühest liikmest. 2022. aastal moodustas Astrotel OÜ müügitulu 635411 eurot, kasumiks kujunes 76952 eurot. 2023.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.