Rohkema info nägemiseks:

Irina Kalso

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KUKERÄÄDSIK KOOLITUSED MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu tegevusalaks on koolituste pakkumine. 2022. aastal viidi läbi täienduskoolitusi, mida alustas 19 ja lõpetas 18 õppijat. Neist kaks lõpetajat olid 2021. aasta koolituse jätkajad. Kaasati üheksat erinevat lektorit. Loenguid viidi läbi nii auditooriumis kui veebikeskkonnas Zoom. Õppijate tagasiside koolitusele oli hea. Aasta viimases kvartalis viidi Eesti Hariduse Kvaliteediagentuuri poolt läbi meie õppekavagrupi kvaliteedi hindamine. 2023. aastal jätkatakse koolitustegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

LAPSEHOIUTEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lapsehoiuteenused põhitegevusalaks on lapsehoiuteenuse osutamine. Aruandeaasta müügitulu oli 29 149 eurot ja kasumiks kujunes 7 920 eurot. 2022. aastal olid
ssb.ee
OÜ Lapsehoiuteenused põhitegevusalaks on lapsehoiuteenuse osutamine. Aruandeaasta müügitulu oli 29 149 eurot ja kasumiks kujunes 7 920 eurot. 2022. aastal olid ettevõtte klientideks: 1. koju lapsehoidja tellijad 2. KOV Osaühing pakkus 2022. aastal teenust 71-le lapsele, kellest 17 olid Ukraina perede lapsed. Koostöös Viljandi linna ja Viljandi vallaga pakuti õhtust lapsehoidu lapsevanemate koolitustsüklite „Imelised aastad“ ajal, toetades vanemlust. 2023. aastal jätkatakse koduse lapsehoiuteenuse pakkumisega ning koostöös KOV-ga õhtuse hoiu pakkumisega ainsa ettevõttena Viljandimaal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.