Rohkema info nägemiseks:

Ott Tomik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
mõisad, reisimine ja matkamine, kaubandus, puhkus ja meelelahutus

MURULAUK OÜ tegevusaruanne 2022

Murulauk OÜ on loodud 2018 aasta mais. 2022.a. ettevõttel müügitulu ei olnud, uut põhivara ei soetatud, maksti välja varasematel perioodidel välja maksmata jäänud töötasu. 2023 aastal jätkab ettevõtte oma tegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

PÕHJAKA MÕIS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Põhjaka Mõis on tegutsev toitlustusettevõte. Ettevõtte eesmärk on pakkuda kvaliteetset toitu, mis on vastav hooajale ja on valmistatud kohalikust toorainest
ssb.ee
OÜ Põhjaka Mõis on tegutsev toitlustusettevõte. Ettevõtte eesmärk on pakkuda kvaliteetset toitu, mis on vastav hooajale ja on valmistatud kohalikust toorainest. 2022.a. põhitegevuseks oli toitlustamine Põhjaka mõisas. Aruandeaasta müügitulu oli 293632 eurot. Ettevõtte juhatus on ühe liikmeline. Juhatus aruandeaastal tasu ei saanud. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.