Rohkema info nägemiseks:

Mikk Granström

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

FILMIÕPE MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Filmiõpe põhitegevusalaks on koolituste korraldamine. 2022. aastal oli mittetulundusühingu ettevõtlustulu 170 eurot. Aruandeaasta tulemiks kujunes -6 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

PIMEDATE ÖÖDE FILMIFESTIVAL MTÜ tegevusaruanne 2022

Tallinna Pimedate Ööde filmifestival (PÖFF) toimus esmakordselt 1997. aastal. Alates 2014. aastast kuulub PÖFF Rahvusvahelise Produtsentide Liitude Föderatsioo
ssb.ee
Tallinna Pimedate Ööde filmifestival (PÖFF) toimus esmakordselt 1997. aastal. Alates 2014. aastast kuulub PÖFF Rahvusvahelise Produtsentide Liitude Föderatsiooni (FIAPF) maailma 15 akrediteeritud A-kategooria filmifestivali hulka kõrvuti Cannes’i, Karlovy Vary, San Sebastiani, Locarno, Veneetsia, Berliini, Kairo, Mar de Plata, Goa, Tokyo jt festivalidega. Akreditsiooni uuendatakse igal aastal. Festivali struktuur PÖFF on rahvusvaheline filmifestival, mille põhiprogrammi lipulaevadeks on eelkõige kaks temaatiliselt ja geograafiliselt piiritlemata rahvusvahelist võistlusprogrammi:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.