Rohkema info nägemiseks:

Vladislav Issajev

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
eksperthindamised jms teenused, tooted, konsultatsioonid

T.I.S. INTERNATIONAL OÜ tegevusaruanne 2022

T.I.S. International OÜ põhitegevuseks on keevisliidete mittepurustav kontroll. 2022. aastal toimus kogu ettevõte tegevus Eestis ehk 100% müügitulust moodustas teenuste müük kohalikele ettevõtetele. Võrreldes eelmise aastaga 2022. aastal müügitulu jäi samale tasemle, kuid kuna äriühing vaatas üle oma kulusid ning hinnastrateegiat, õnnestus lõpetada majandusaastat kasumiga. 2023. aastal T.I.S. International OÜ planeerib investeerida masinatesse ja seadmetesse, mis aitavad tööprotsesse lihtsustada. 2023. aastal põhitegevus jääb samaks. .

Dropdown

kõik artiklid

BUREAU TECHNICAL INSPECTION OÜ tegevusaruanne 2022

Bureau Technical Inspection OÜ põhitegevus on keevitajate insener-tehnilised tegevusalad ja keevitusprotseduuride sertifitseerimine. 2022. aastal müügitulu moo
ssb.ee
Bureau Technical Inspection OÜ põhitegevus on keevitajate insener-tehnilised tegevusalad ja keevitusprotseduuride sertifitseerimine. 2022. aastal müügitulu moodustas 193 294 eurot, mis on 6,83% võrra vähem kui 2021. aastal. 2022.a äriühing müüs kinnisvara, mille tulemusel vähenesid ettevõtte laenukohustised ning võlad tarnijate ees. Lisaks vaadati üle äriühingu kulusid ning leiti võimalus nende vähendamiseks, mille tulemusena lõpetas äriühing 2022. majandusaasta kasumiga. 2023. aastal jääb põhitegevus samaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.