Rohkema info nägemiseks:

Timo Hermlin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SAAVUTUSSPORDIKLUBI OLEV MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Saavutusspordiklubi OLEV MTÜ (edaspidi ühing) on avalikes huvides tegutsev juriidiliste ja füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, mis pole mõeldud tulu teenimiseks. Ühingu eesmärgiks on võistlusspordiks soodsate tingimuste loomine ja arendamine saavutamaks tulemusi nii kodumaal kui ka rahvusvahelisel areenil. Ühingu tegevuse kaudu populariseeritakse eesmärgistatud aktiivset elustiili mille tagajärjel paraneb eesti inimeste elukvaliteet ja ühiskondlik aktiivsus. Ühingu fookuses on peamiselt värskes õhus teostatavad spordialad nagu purjetamine, ratsutamine, tennis,

Dropdown

kõik artiklid

TIIU HERMLIN UÜ tegevusaruanne 2022

Tiiu Hermlin UÜ osutab eriarstiabi teenust. 2022. aastal kokku müügitulu 2934 eurot (2021. aastal müügitulu ei tekkinud).
ssb.ee
Tiiu Hermlin UÜ osutab eriarstiabi teenust. 2022. aastal kokku müügitulu 2934 eurot (2021. aastal müügitulu ei tekkinud).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.