Rohkema info nägemiseks:

Anton Adamenkov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

XDATA OÜ tegevusaruanne 2022

XData tegeleb infotehnoloogiliste teenuste osutamisega oma klientidele. Nende teenuste hulka kuuluvad administreerimise ja programmeerimise teenused, lisaks ka väiksemad tugiteenused seoses klientide tark- ja riistvaraga. 2022. aastal oli ettevõttel mitu suuremat koostööpartnerit, kellega toimub pidev koostöö ja kellele osutataksegi enamus teenuseid, kuid oli ka mitu väiksemat klienti. 2023. aastaks on plaanis klientide ja partnerite hulka suurendada reklaamides oma teenuseid juba avalikult ja sihikindlalt. Kavas on ka suurendada ettevõtte käivet ning vajadusel võtta juurde uusi töötajaid.

Dropdown

kõik artiklid

SPECTRUM ENGINEERING OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Spectrum Engineering on ettevõte, mis osutab programmeerimise outsourcing-u teenuseid. 2016. aastal OÜ Spectrum Engineering alustas oma tegevust selles vald
ssb.ee
OÜ Spectrum Engineering on ettevõte, mis osutab programmeerimise outsourcing-u teenuseid. 2016. aastal OÜ Spectrum Engineering alustas oma tegevust selles valdkonnas. Aruandeaastal moodustas OÜ Spectrum Engineering müügitulu eurot 1 987 822. OÜ Spectrum Engineering põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on teenuste täiustamise ning laiendamise kaudu firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel. Juhtkond planeerib teenust pakkuda ka kohalikutele klientidele, sh tegeleda web-arendamisega ja kodulehekülje majutuse teenustega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.