Rohkema info nägemiseks:

Tarmo Koll

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ametiühingud, ametiliidud, ühingud, riik ja ühiskond

EESTI AKTUAARIDE LIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Aktuaaride Liit (EAL) jätkas oma kahekümne kolmandal tegevusaastal viimastel aastatel väljakujunenud eesmärkide täitmist. Jätkus aktuaarihariduse programmi ülevaatamine ja aktuaarsete standardite adopteerimise protsessi rakendamine, mille ellu rakendamine jätkub ka 2023. aastal. Kinnitati uued haridusnõuded ja uuendatud distsiplinaarprotsess, mis vastab rahvusvaheliste liitude kehtestatud standarditele. 2022.aasta augustis toimus Balti aktuaaride suveseminar Eestis ning sellele järgnevalt kohe European Actuarial Journal (EAJ) ja Tartu Ülikooliga koostöös korraldatud konverents Tartus.

Dropdown

kõik artiklid

AKTUAARSED LAHENDUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Aktuaarsed lahendused OÜ alustas oma tegevust 2012 aastal. Ettevõte on spetsialiseerunud aktuaarsete ja ärialaste konsulatatsioonide pakkumisele nii eraisikust
ssb.ee
Aktuaarsed lahendused OÜ alustas oma tegevust 2012 aastal. Ettevõte on spetsialiseerunud aktuaarsete ja ärialaste konsulatatsioonide pakkumisele nii eraisikust kui juriidilisest isikust klientidele. 2022 aastal ettevõtte aktiivselt teenuseid ei pakkunud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.