Rohkema info nägemiseks:

Rainer Eelsoo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
energeetika ja maavarad, maavarad ja loodusressursid, transpordi- ja kullerteenused, Sõitjatevedu, vahendustegevus

BMMAJAND OÜ tegevusaruanne 2022

BMMajand OÜ tegeles 2022. aastal sae- ja höövelmaterjali ning alustas energiapuidu varumise ja müümisega. 2022. aasta lõpuks oli BMMajand OÜ-l käepärast mitmed töömasinad ning metsatehnikat: kaks giljotiiniga ekskavaatorit okste tõstmiseks, puiduhakkur okste purustamiseks, forvarder puidu transportimiseks metsas. Energiapuidu turustamiseks kasutas BMMajand OÜ oma turustuskanaleid ning sõlmis koostöölepingu turustajaga TransTen OÜ. 2022. aasta algul töötas BMMajand OÜ-s 1 töötaja. Töötajate arv kasvas aasta lõpuks 9-ni. 2022. aasta ettevõtte kasv oli 614.75% võrreldes 2021. aastaga. 2023.

Dropdown

kõik artiklid

JMG EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

JMG Eesti OÜ on asutatud 27.02.2013. Osaühingu peamine tegevusala on kvaliteetse höövelmaterjali ja teiste ehitusmaterjalide vahendamine. JMG Eesti OÜ on Läti
ssb.ee
JMG Eesti OÜ on asutatud 27.02.2013. Osaühingu peamine tegevusala on kvaliteetse höövelmaterjali ja teiste ehitusmaterjalide vahendamine. JMG Eesti OÜ on Läti ettevõtte JMG Grupa SIA esindaja Eestis. JMG Eesti OÜ peamine müügiartikkel on männipuidust kvalteettoodang, peamiselt sõrmtapitud liimpuittooted. Tootevalikusse kuuluvad ka laias valikus hööveldatud katteliistud. Vähesel määral vahendab osaühing ka Eesti tootjate puidust ehitusmaterjale, sh siberi lehisest, tammest ja kasest hööveldatud tooted. Osaühingul on renditud laoruumid Tartus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.