Rohkema info nägemiseks:

Heiki Paarop

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TARTU VALD, RAADI ALEV, NÕLVAKAARE TN 12 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Nõlvakaare 12 on asutatud 13.01.2020 Nõlvakaare 12 Tila külas Tartu vallas Tartumaal asuva 12 korteriga elamu korteriomandite valitsemiseks. Ühistu eesmärgiks on elamu korteriomandite eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja haldamine ning Ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Elamu üldpind on 1128.40 m2 , mis on jagatud 12-ks korteriomandiks. Korteriühistu tööd korraldab üheliikmeline juhatus kaasates kõiki ühistuliikmeid. Aruandeaastal sõlmiti leping jalgrattamaja ehituseks ning teostati vajalikud pinnasetööd jalgrattamaja paigaldamiseks.

Dropdown

kõik artiklid

PARGIMÕISA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Pargimõisa asutati 2018. aastal. Pargimõisa OÜ on Lõuna-Eestis tegutsev kõrgekvaliteediline destillatsioonikoda ning alkoholi hulgimüügifirma. Ettevõtte põhi
ssb.ee
OÜ Pargimõisa asutati 2018. aastal. Pargimõisa OÜ on Lõuna-Eestis tegutsev kõrgekvaliteediline destillatsioonikoda ning alkoholi hulgimüügifirma. Ettevõtte põhitegevus on jaemüük spetsialiseerimata kauplustes, kus on ülekaalus toidukaubad, joogid ja tubakatooted.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.