Rohkema info nägemiseks:

Handro Kõrgesaar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandusseadmed ja tarbed, transpordi- ja kullerteenused, Puittaara

ARDENT AG OÜ tegevusaruanne 2022

. Meie ettevõtte põhitegevuseks on puidust kaubaaluste ja merekonteineri detailide tootmine. Toodangu maht 2022 a. oli 877804 EUR. Ülekaalukalt toodangust eksportisime Soome Vabariiki. Tooraine ostame Eestis tegutsevatest puiduettevõtetelt. Suurimateks tarnijateks oli Viru- Nigula Saeveski AS, Aegviidu Puit AS, Viiratsi Saeveski AS, Firma areng on positiivne. Kuna meie tootmine on suure materjali mahukusega, siis hinnad Eesti puiduturul määravad suuresti meie firma kasumi suurust.

Dropdown

kõik artiklid

SAUE KORVPALLIKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Saue Korvpalliklubi eesmärk on heategevuslik,samuti koondada ja ühendada korvpallist huvitatud inimesi.Tagada liikmetele osavõtt treeningutest ja võistluste
ssb.ee
MTÜ Saue Korvpalliklubi eesmärk on heategevuslik,samuti koondada ja ühendada korvpallist huvitatud inimesi.Tagada liikmetele osavõtt treeningutest ja võistlustest.Treeningud toimuvad kaks korda nädalas Saue Koolis.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.