Rohkema info nägemiseks:

Marina Varunina

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
renttööjõu vahendamine jms teenused, tooted, konsultatsioonid

EESTI VANAUSULISTE KULTUURI-JA ARENDUSÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ alustas oma tegevust 09.07.1998a. Ühingu eesmärk on vanausuliste kultuuriväärtuste ja traditsioonide taastamine, arendamine ja hariduse toetamine. Ühingu tööd korraldab kahe liikmeline juhatus. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees. 2022. aastal viidi läbi järgmised tegevused: -vanausuliste kalendri väljaandmine. Projekti jooksul anti välja vanausuliste kultuurikalender 2023, A3 formaadis, 14 lk, täisvärviline. Trükikulud kaeti sihtfinantseerimisega. Osa eksemplare jagati sihtgruppidele tasuta. Osa eksemplare müüdi. - Valmistati trükivormid retseptiraamatu kangale trükkimiseks "Peipsi

Dropdown

kõik artiklid

POLAR TRADE OÜ tegevusaruanne 2022

2021.a. aktivselt tegevus ei ole toimunud. Omanik otsib uut tegevusvalkonda. OÜ Polar Trade on jätkuvalt tegutsev ettevõte.
ssb.ee
2021.a. aktivselt tegevus ei ole toimunud. Omanik otsib uut tegevusvalkonda. OÜ Polar Trade on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.