Rohkema info nägemiseks:

Mare Tropp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
laenuühistud, valdusfirmad

MARITA VARAHALDUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Marita Varahalduse OÜ jätkas 2022. aastal investeerimist erinevatesse finantsinstrumentidesse. Osaühing lõpetas majandusaasta 99 589 euro suuruse kahjumiga. 2023. aastal näeb osaühing oma põhitegevusena jätkuvalt investeerimist finantsinstrumentidesse. Osaühingul aruandeperioodil töötajaid ei olnud. Juhatuse liige tasu ei saanud.

Dropdown

kõik artiklid

KAKULAANE METS OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte tegeles majandusaastal kasvava metsa raieõiguse ja istikute kasvatuse ja müügiga. Ettevõte laienes 2022.aastal metsamajanduse sektoris ja omandas mets
ssb.ee
Ettevõte tegeles majandusaastal kasvava metsa raieõiguse ja istikute kasvatuse ja müügiga. Ettevõte laienes 2022.aastal metsamajanduse sektoris ja omandas metsakinnistuid säästliku majandamise eesmärgil. Osaühingul aruandeperioodil töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmele on makstud tasu koos maksudega summas 3 990 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.