Rohkema info nägemiseks:

Nelli Melts

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk jms teenused, tooted, konsultatsioonid

VENE ROMANSI KLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

MTU Vene romansi klubi põhitegevuseks on Rahvusvahelise vene romansi konkursi nim.Isabella Jurjeva korraldamine ning Rahvusvahelise laste ja noorte vokaal konkursi läbiviimine Vene Haridus- ja Heategevusühingute Liidu toel.

Dropdown

kõik artiklid

AJAKIRI TALLINN MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Ajakiri Tallinn registreeriti 26.06.2000.a. Mittetulundusühistu Ajakiri Tallinn tähtsaim eesmärk on ajakirja Tallinn väljaandmine vene keeles. 2021.a. tege
ssb.ee
MTÜ Ajakiri Tallinn registreeriti 26.06.2000.a. Mittetulundusühistu Ajakiri Tallinn tähtsaim eesmärk on ajakirja Tallinn väljaandmine vene keeles. 2021.a. tegevus oli peatatud seoses coviidiga 2020.a. tegevuse ei toimunud MTÜ Ajakiri Tallinn juhatuse liikmele palka ei makstud, samuti 2022.a. ei olnud alalist töötajaid. Ajakiri Tallinn peatoimetaja kohustusi täitis 2022.a. jooksul MTÜ Ajakiri Tallinn juhatuse liige Nelli Melts, mille eest ei ole täitjale makstud töötasu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.