Rohkema info nägemiseks:

Aleksei Motuzov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Usaldushalduse ja äriühingute teenus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

WHITERIVER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Whiteriver alustas tegevust 2011 aastal. OÜ Whiteriver põhiliseks tegevusalaks on oma kinnisvara üürile andmine. Aruandeaastal oli ettevõttel kaks objekt. Soetatud kinnisvaraobjektid on kaetud pikaajaliste üürilepingutega. Aruandeperioodil oli OÜ Whiteriver käive 249 011 eurot. 2023 aastal on planeeritud soetada ning müüa uus kinnisvarainvesteering. Uurimis- ja arendustegevuse projekte järgnevaks aastaks planeetitud ei ole. OÜ's Whiteriver oli aruandeperioodil 1 töötaja. OÜ Whiteriver juhatus oli aruandeperioodil üheliikmeline ning juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

BALTHANSA BUREAU OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aasta ettevõtte põhitegevusena oli juriidiliste teenuste osutamine, EMTAK kood 69102. Aruandeperioodil müügitulu oli 68 433 euro mis sisaldab juriidiliste
ssb.ee
2022 aasta ettevõtte põhitegevusena oli juriidiliste teenuste osutamine, EMTAK kood 69102. Aruandeperioodil müügitulu oli 68 433 euro mis sisaldab juriidiliste teenuste eest mügitulu 62 373 euro ja raamatupidamisteenuste eest mügitulu 6 060 euro. 2022 aasta jooksul ettevõttel oli üks täistöölepinguga töötaja ja tööjõukulu tuli kokku 2 593 euro. Ettevõtte juhtimisega tegelevad juhatajad (juhatuse liikmed). Firmal on stabiilne koht õigusteenuste ja raamatupidamisteenuste turul. 2023 aastal kavandatakse klientide baasi laiendamine ja teenuste mahu suurendamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.