Rohkema info nägemiseks:

Sirje Ploompuu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiit- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

RAKVERE VALD, ARKNA KÜLA, JÕEKALDA TEE 23 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Arkna Jõäärne liikmeteks on Arknal Rakvere vallas Jõekalda tee 23 elamu korteri omanikud. Ühistu vara tekib liikmete osamaksetest. Ühistu majanduskulusid kannavad ühistu liikmed proportsionaalselt. Kommunaalmakseid maksavad ühistu liikmed vastavalt näitudele arvete alusel. Juhatuse liikmetele mingisuguseid tasusid ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

SIGMARI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sigmari alustas tegevust 02.10.2013. Põhitegevuseks on raamatupidamise teenuste osutamine. Personal. OÜ Sigmaril on 1 palgaline töötaja, kes osutab teenus
ssb.ee
OÜ Sigmari alustas tegevust 02.10.2013. Põhitegevuseks on raamatupidamise teenuste osutamine. Personal. OÜ Sigmaril on 1 palgaline töötaja, kes osutab teenust. Juhatuse liikmesoleku eest mingeid soodustusi ega lisatasusid ei makstud. Käive. Käivet õnnestus suurendada uute klientide kaudu. 2023 aastal on eesmärgiks OÜ Sigmari käibe suurendamine ja uute klientide leidmine. Samuti otsib OÜ Sigmari ka uusi valdkondi, millega käivet kasvatada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.