Rohkema info nägemiseks:

Kadi-Liis Minn

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TSITRIIN OÜ tegevusaruanne 2022

Tsitriin Oü tegeleb juhtimisalase nõustamisega. Majandusaastal puudus aktiivne tegevus. 2023 aastal loodetakse paremat arengut .

Dropdown

kõik artiklid

INDUCTOR OÜ tegevusaruanne 2022

Inductor OÜ peamine tegevusvaldkond: EMTAK kood 25119 Muude metallkonstruktsioonide ja nende osade tootmine. 2022 aasta müügitulu ei saadud ja majandusaasta ka
ssb.ee
Inductor OÜ peamine tegevusvaldkond: EMTAK kood 25119 Muude metallkonstruktsioonide ja nende osade tootmine. 2022 aasta müügitulu ei saadud ja majandusaasta kahjum oli 307eurot. Soovitud omakapitali miinust ei saadud kaetud. Miinuse peamiseks põhjuseks oli 2017 aastal ebatõenäoliste laekuvate arvete maha kandmine. Omakapitali miinus loodetakse katta 2023 aasta majandustegevusega. Inductor OÜ peamisteks äritegevuse suundadeks 2023 aastal on edasine müügitulu kasvatamine läbi müügisortimendi laiendamise ning koostöö tõhustamine partnerite ja klientidega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.