Rohkema info nägemiseks:

Andrey Krasnoglazov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

EESTI VENE KEELE JA KIRJANDUSE ÕPPEJÕUDUDE ASSOTSIATSIOON MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti vene keele ja kirjanduse õppejõudude assotsiatsioon MTU põhitegevus on kursuste ja seminaaride korraldamisega. 2022.aastal moodustas MTÜ ettevõtlust tulu 5922 euro, 2021. aastal aga 11010 euro. Tegevus on osutatud Eestis. Eesti vene keele ja kirjanduse õppejõudude assotsiatsioon MTU juhatus koosneb neljast liikmest. 2022.a. Tegevjuhtkonnale ja töötajatele ei ole antud täiendavaid soodustusi, väljastatud garantiid ja potentsiaalseid kohustusi. Arengusuunad järgmisel majandusaastal 2023.a. eeldavad, et majandustegevust jätkatakse samadel tegevusaladel.

Dropdown

kõik artiklid

BALTIC YOUTH ALLIANCE MTÜ tegevusaruanne 2022

2018.a. alustas Baltic Youth Alliance MTÜ Noortelaagrite organiseerimine Eestis. MTÜ juhatus koosneb kolmest liikmest. Tegevjuhtkonnale ja töötajatele ei ole
ssb.ee
2018.a. alustas Baltic Youth Alliance MTÜ Noortelaagrite organiseerimine Eestis. MTÜ juhatus koosneb kolmest liikmest. Tegevjuhtkonnale ja töötajatele ei ole antud täiendavaid soodustusi, väljastatud garantiid ja potentsiaalseid kohustusi. Arengusuunad järgmisel majandusaastal 2023.a.eeldavad, et majandustegevust jätkatakse samadel tegevusaladel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.