Rohkema info nägemiseks:

Peeter Morna

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk jms teenused, tooted, konsultatsioonid

LEHTER OÜ tegevusaruanne 2022

Lehter OÜ jätkas tegevust jaanuaris 2022.a. Digitaalmeedia konsultatsion, graafiline disain ja turundusteenused. Lepingulisele palgatööle lisandus 1 inimene, kelle palgakulu 2022 a. oli 2 616 € ja tööjõukulud kokku 3 716 €. Lisaks tööjõule osteti teenuseid osteti teistelt ettevõtetelt. Müügitulu ol 69 924 eur. Lehter OÜ ainuomanik on Peeter Morna. 2022.a. juhatuse liikmele töö- ja lisatasusid ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

MYHOLDING OÜ tegevusaruanne 2022

MyHolding OÜ 2022 aastal müügitulu ei saanud. Majandustegvusena realiseeriti eelnevatel aastatel ostetud finantsinvesteeringud, mille realisatsioonist saadi ka
ssb.ee
MyHolding OÜ 2022 aastal müügitulu ei saanud. Majandustegvusena realiseeriti eelnevatel aastatel ostetud finantsinvesteeringud, mille realisatsioonist saadi kahjumit 1 641 eurot.Kokku saadi kahjumit 3 274 eurot Tegevuse tulemusena osakapital kokku muutus negatiivseks. See tõttu tuleb suurendada osakapitali. Juhatus koosneb ühest liikmest.Juhatuse liikmele täiendavat tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.