Rohkema info nägemiseks:

Ludmilla Siplane

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

SAARE MAAKONNA ARENGUPUUETEGA INIMESTE TUGIÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

Saare Maakonna Arengupuuetega Inimeste Tugiühingul 2022.a toimununud tegevused: Osalesime Erivajadustega Inimeste Laulupeol Viljandis. Eelnevalt käsime koos SPIK-i ruumides, kus koos juhendajaga õppisime selgeks esitamisele tulnud laulud. Sel aastal võtsime osa ka Vabariikliku Vaimupuudega Inimeste õppelaagrist Tuksis. Kuna meie korraldada oli Tuksi laagris akrüülvärvide töötuba, tuli meil ka endil eelnevalt tehnika selgeks õppida. Selleks viisime ühingus läbi paar kursust.

Dropdown

kõik artiklid

RANDVERE TÖÖÕPPEKESKUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Randvere Tööõppekeskus tegevusaladeks on erihoolekandeteenuste osutamine ning koolituste korraldamine ühingu eesmärkide piires litsentsi mittenõudvas ulatus
ssb.ee
MTÜ Randvere Tööõppekeskus tegevusaladeks on erihoolekandeteenuste osutamine ning koolituste korraldamine ühingu eesmärkide piires litsentsi mittenõudvas ulatuses. Tegevuse eesmärk on puuetega inimeste rehabilitatsioon ja integreerimine tööellu. MTÜ Randvere Tööõppekeskusel on tegevusloal : -30 igapäevaelu teenuse kohta, neist täidetud 2022.a. lõpu seisuga 19. - 3 päeva ja nädalahoiuteenuse kohta, üks neist teenuse saaja kodusel aadressil. Aruandeaasta lõpu seisuga oli teenusel 2 inimest. -10 toetatud elamise teenuse kohta, neist täidetud 9. -20 toetatud töötmise kohta, neist täidetud 12.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.