Rohkema info nägemiseks:

Janek Lember

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

INNOVER OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Innover on loodud 2016. aastal. Ettevõte tegeleb erinevate kaupade vahendamisega ning investeerimistegevusega. Personal Aruandeaastal lõpus oli ettevõttes kolm palgatöötajat, juhatuse liikmele tema tegevuse eest tasu ei makstud. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aasta peamiseks eesmärgiks on käibe suurendamine. Riskid Majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamise perioodil ei ole ilmnenud valuutakursside ja intressimäärade riske.

Dropdown

kõik artiklid

WAREMILL OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Waremill on loodud 2017. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on mitmesuguste erinevate kaupade vahendamine ja investeerimine. Personal Aruandeaa
ssb.ee
Sissejuhatus OÜ Waremill on loodud 2017. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on mitmesuguste erinevate kaupade vahendamine ja investeerimine. Personal Aruandeaastal ettevõttes palgalisi töötajaid ei olnud, juhatuse liikmele tema tegevuse eest tasu ei makstud. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aastal jätkatakse samade tegevusaladega. Riskid Majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamise perioodil ei ole ilmnenud valuutakursside ja intressimäärade riske.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.