Rohkema info nägemiseks:

Yevgenii Sepityi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
energeetika, energeetika ja maavarad, küte

ADRETEC ESTONIA OÜ tegevusaruanne 2022

Adretec Estonia OÜ loodi 9 jaanuaril 2020. aastal. Aastal 2022 ettevõtte aktiivselt tegutses oma tootmise püstitamisega, uute tarnijate ning klientide leidmisega. Aasta lõpuks on ettevõttel 4 töötajat. Juhatuse liikme tasu välja makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

POLYMER SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Firma põhitegevuseks on pakiautomaatide ja muude seadmete remont ja seadistamine. Firma on käibemaksukohuslane. Väljaminekuid uurimis ja arendustegevuseks 202
ssb.ee
Firma põhitegevuseks on pakiautomaatide ja muude seadmete remont ja seadistamine. Firma on käibemaksukohuslane. Väljaminekuid uurimis ja arendustegevuseks 2022.a.ei tehtud.- Osaühingu juhatus koosneb kahest liikmest.Juhatuse liikmele maksti tasu 1275.eurot ja tasuti sotsiaalmaksu 421.- eurot. Juhatuse liikme ennetähtaegsel vabastamisel kompensatisoone ei ole kokku lepitud. Muu palgaline tööjõud firmas puudub Firma on jätkuvalt kasumlik.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.