Rohkema info nägemiseks:

Tamur Tohver

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ÜHING POLYGON MTÜ tegevusaruanne 2022

Ühing Polygoni majandusaasta oli stabiilne. Teatrikooli õppimise ja õpetamise keskkond on muutunud peamiselt virtuaalseks, kursused toimuvad võrgu vahendusel ning hetkel toimub uue kodulehe keskkonna loomise ning vastava professionaalsema õpikeskkonna ettevalmistus. Uus õpikeskkond on suunatud rühmaõppe asemel iseõppele ning mentorlusele, tuleb luua vastavad kursuse materjalid ja tagasiside keskkond. Taotleme selleks rahastust KÜSKi meetmest. Kool liigub kutselisema hariduse andmise poole, kuid ei loobu vabahariduse pakkumisest. Teater suundub enda algupärandite loomisele ning orienteerub

Dropdown

kõik artiklid

TOHVER STUDIO OÜ tegevusaruanne 2022

Tohver Studio OÜ põhiliseks tegevusalaks on enesearengut toetavad tegevused - koolitused, coaching jms. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.
ssb.ee
Tohver Studio OÜ põhiliseks tegevusalaks on enesearengut toetavad tegevused - koolitused, coaching jms. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.