Rohkema info nägemiseks:

Siim Kruuse

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, Vedelkütus, ehitamine, Kütuse müük

SÜNERGIA MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Sünergia asutati märtsis 2009. Tegevuse eesmärgiks on majandustegevus kütuse käitlemise ajaloo säilitamise ja tutvustamise valdkonnas. MTÜ Sünergial on valminud Kütuse käitlemise muuseumi I etapp, mis sisaldas hoone karpi ja sisetöid. 2012 aasta suvel valmis muuseumi II etapp - rajati tehnosüsteemid ja alustati eksponaatide korrastamisega. Projekt viidi ellu Pria toetusmeetmete abil läbi Leader grupi Rohelise Jõemaa koostöökogu. MTÜ tegevust korraldab juhatus. Juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse liikmetele liikmeksoleku eest aruandeperioodil tasu makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

KRUUSE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kruuse tegevusaruande ja raamatupidamise aastaaruande koostajaks on ettevõtte juhatus. OÜ Kruuse juhatus on kolmeliikmeline. OÜ Kruuse asutati 2000. aastal
ssb.ee
OÜ Kruuse tegevusaruande ja raamatupidamise aastaaruande koostajaks on ettevõtte juhatus. OÜ Kruuse juhatus on kolmeliikmeline. OÜ Kruuse asutati 2000. aastal. Lõppenud majandusaasta oli ettevõttele kahekümne teine tegevusaasta. Põhitegevusalaks oli lõppenud majandusaastal vedelkütuse jaemüük.. Kõrvaltegevusena tegeldi kinnisvara haldamisega. OÜ Kruuse asub Viljandimaal Vastemõisas. Uurimis- ja arenguväljaminekuid lõppenud majandusaastal ei tehtud. Tegev- ja kõrgemale juhtkonnale arvestatud tasusid ei ole ega tehtud ka muid olulisi soodustusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.