Rohkema info nägemiseks:

Kulno Kabral

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

EHLÜ GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

EHLÜ Gripi tegevus seisnes peamiselt võlausaldajate informeerimises, informatsiooni tõlkimises vene keelde ja selle laialisaatmises võlausaldajatele.

Dropdown

kõik artiklid

TANTSUKLUBI RITMO MTÜ tegevusaruanne 2022

Tantsuklubi Ritmo on loodud mais 1999 aastal. Ühingu majandusaasta algab 01.jaanuaril ja lõpeb 31. detsembril. MTÜ Tantsuklubi Ritmo tegeleb hobitantsu harrast
ssb.ee
Tantsuklubi Ritmo on loodud mais 1999 aastal. Ühingu majandusaasta algab 01.jaanuaril ja lõpeb 31. detsembril. MTÜ Tantsuklubi Ritmo tegeleb hobitantsu harrastamise ja õpetamisega. Möödunud majandusaastal osales klubis keskmiselt 10-12 inimest. Ühingu varalised vahendid moodustuvad liikmetelt laekunud liikmemaksudest, 2022 aastal laekus liikmemaksusid 1990 eurot. Majandustegevuse tulemuseks kujunes 743 eurot kahjumit. Tantsuklubi ei ole võtnud kohustusi, mis võiksid mõjutada oluliselt järgmiste majandusaastate tulemusi. 2023 aastal jätkab ühing samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.