Rohkema info nägemiseks:

Cilly Sarv

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
seltsid, ühingud, riik ja ühiskond

VÕHMA VABA AJA SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Vaba Aja Seltsi 2022 tegevused põhinesid peamiselt Käsitöötoas toimuvate õpitubade ja koolitustega. Peaeesmärk Taaskasutus. Soetasime läbi projektide tuppa uusi vahendeid ja kutsusime kogukonna liikmeid neid kasutama. Õmblesime poekotte taaskasutatud materjalidest ja õpetasime Nootetoa noortele taaskasutuse võimalusi. Osalesime töötubadega Võhma Linna Päevadel kaks päeva. Oaliseteks erinevas vanuses inimesed. Novembris kudusime sokke ja kindaid. MTÜ jätkab tegevust ka 2023.aastal

Dropdown

kõik artiklid

VÕHMA AIANDUSSELTS KANARBIK MTÜ tegevusaruanne 2022

Võhma aiandusselts Kanarbik tegevused 2022. Lillepäeva korraldamine. Juurika laada korraldamine. Välireklaamide korrastamine. Linna lillepeenarde hooldus.
ssb.ee
Võhma aiandusselts Kanarbik tegevused 2022. Lillepäeva korraldamine. Juurika laada korraldamine. Välireklaamide korrastamine. Linna lillepeenarde hooldus. Hortensiate hooldamise ja kasvatamise teabepäeva korraldamine. Aiareis maakonna kaunimatesse aedadesse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.