Rohkema info nägemiseks:

Alar Konist

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
seltsid, ühingud, riik ja ühiskond

TALLINN, KAUBA TN 40 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Kauba 40 on kantud mittetulundusühingute registrisse 04.04.2011. aastal. Iseseisvat majandustegevust alustati aprillis 2011. a. Ühistu põhitegevusalaks on korteriühistu liikmetele teenuste osutamine ühise majandamise eesmärgil. Ühistu ei tegele ettevõtlusega. Järgmisel majandusaastal on plaanitud teostada Kauba tn 40, Tallinn elamu fassaadi sokliosa remont.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI SOOJUSTEHNIKAINSENERIDE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Soojustehnikainseneride Selts MTÜ Reg 80135808 Eesti Soojustehnikainseneride Selts (ESTIS) on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mis ühendab
ssb.ee
Eesti Soojustehnikainseneride Selts MTÜ Reg 80135808 Eesti Soojustehnikainseneride Selts (ESTIS) on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mis ühendab Eesti Vabariigis tegutsevaid energiatehnoloogia, soojusenergeetika ja soojustehnika valdkonnas tegutsevaid insenere ja teadureid ning õppeasutuste energiatehnoloogia ja soojusenergeetika eriala õppejõude ja üliõpilasi. Liikmeks teretulnud on ka innovaatilised tööandjad, kes on huvitatud valdkonna inseneriteadmiste rakendamisest oma ettevõttes. ESTIS asutati 2000. aastal Tallinnas. Seltsi tegevuse eesmärkideks on: 1.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.