Rohkema info nägemiseks:

Vladimir Vari

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

INGERISOOMLASTE TALLINNA SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Ingerisoomlaste Tallinna selts on toimetanud terve 2022 aasta. Seltsi töös osalevad tantsurühm Kataja ja laulurühm Kanerva. Mõlemad rühmad on esinenud Ingerisoomlaste laulu- ja tantsupeol Viljandis, samuti mitmetel üritustel Tallinnas ja isinenud vanadekodudes. Selts koos Soome suurrsatkonnaga viis läbi mälestusürituse Põllkülas 29 mail. Üritusel osalesid kõik seltsid üle Eesti.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI INGERISOOMLASTE LIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalaks on ingerisoomlaste ühendamine,nende õiguste ja huvide kaitse ning omaalgatuse toetamine ingerisoomlaste ajaloo etnilise kultuuri uuri
ssb.ee
Ettevõtte põhitegevusalaks on ingerisoomlaste ühendamine,nende õiguste ja huvide kaitse ning omaalgatuse toetamine ingerisoomlaste ajaloo etnilise kultuuri uurimine ja säilitamine.Sidemete loomine ja arnedamine teiste ingerisoomlaste ja soomlaste ühendustega Eestis ja väljaspool Eestit.Liitu kuuluvate seltside ja muude tegevuste koordineerimine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.