Rohkema info nägemiseks:

Mati Sutt

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kultuur ja haridus, riik ja ühiskond

JÕÕPRE KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal korraldas Jõõpre Külaselts järgnevaid sündmusi: jaanipäevapidu, vallapäevadest osavõtmine, küla koristustalgud, kolme kandi päevade korraldamine. Külaselts on jätkuvalt tegutsev, renoveerimisel on külaseltsile kuuluv endine Jõõpre koolimaja.

Dropdown

kõik artiklid

AUDRU LASTELAAGRID MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Audru lastelaagrid rakendas 2022.a. suvel tööle Pärnu linna Audru osavalla noortele mõeldud malevad, mida oli 2 rühma ja osa võttis 20 last. Tehti heakorra-
ssb.ee
MTÜ Audru lastelaagrid rakendas 2022.a. suvel tööle Pärnu linna Audru osavalla noortele mõeldud malevad, mida oli 2 rühma ja osa võttis 20 last. Tehti heakorra- ja koristustöid endise Audru endise valla piires ja suvisel üritusel Grillfest.. Rühmade juhid korraldasid malevlaste kokkutuleku ja organiseerisid mitmesuguseid tegevusi vabal ajal. Rühmade tegevuskulude katmiseks on saadud vahendid MTÜ Koolitus vastavalt eelnevalt sõlmitud lepingule, mille järgi on malevlasi toitlustatud, korraldatud üritusi, tasutus transpordi eest ja ostetud malevaatribuutikat ning osaletud kokkutulekul.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.