Rohkema info nägemiseks:

Enn Laanemäe

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
spordiliidud, spordiorganisatsioonid, sport, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

SAAREMAA SAARTE MÄNGUDE ASSOTSIATSIOON MTÜ tegevusaruanne 2022

2022.a. oli Saarte mängude toimumise neljas vaheaasta, sest seoses COVID-19 viiruse levikuga lükati Guernsey mängud aastasse 2023. Viimati toimusid Saarte mängud 2019.a Gibraltaril. Vaatamata mängude vaheaastale, jätkus hea koostöö maakonna kahe kohaliku omavalitsusega – Saaremaa ja Muhu vallaga. Mõlemad omavalitsused toetasid SSMA-d tavapärases ulatuses. Asjaajamine mõlema vallaga oli konstruktiivne ja heatahtlik. Läbi aastate kestnud hea koostöö näitab SSMA ja kohalike omavalitsuste usaldusväärset partnerlust. Lisaks toetasid ettevalmistusi Guernsey mängudel osalemiseks ja Saare maakonna

Dropdown

kõik artiklid

SPORDIKLUBI VESSE MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ SK VESSE põhitegevuseks on korvpalli propageerimine,arendamine, harrastamine ja võistluste korraldamine Saaremaa Vallas.
ssb.ee
MTÜ SK VESSE põhitegevuseks on korvpalli propageerimine,arendamine, harrastamine ja võistluste korraldamine Saaremaa Vallas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.