Rohkema info nägemiseks:

Miguel Angel Arata Rosenthal

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Algkoolide ehitustööd jms teenused, tooted, konsultatsioonid

JAKOBI MÄE KULTUURIKODA MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Jakobi Mäe Kultuurikoda on loodud 2005. aastal. Kultuurikoja eesmärgiks on suunata noori vaimse arengu teele, pakkuda kõigile huvilistele võimalust tundma õppida sakraal- ja rahvakultuuri pärandit ja kasutada kristliku kultuuripärandi inspireerivat väge loovaks tegevuseks. Meie ringide ja kursuste tegevusest on oodatud osa võtma nii lapsed kui täiskasvanud, kellel on soov laiendada oma silmaringi, arendada muusikalisi oskusi ja käteosavust. Meie loosung on "Veritas lux mea!" ehk „Tõde on mu valgus!“ MTÜ Jakobi Mäe Kultuurikoda korraldab huviõpet kahel tasandil:

Dropdown

kõik artiklid

ROOMA-KATOLIKU KIRIKU PÜHIMA NEITSI MAARJA PÄRISPATUTA SAAMISE KOGUDUS TARTUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Rooma-Katoliku kiriku Pühima Neitsi Maarja Pärispatuta Saamise Kogudus Tartus on registreeritud Tartu maakohtu registriosakonnas 12.03.1999 ja on asutatud 1830.
ssb.ee
Rooma-Katoliku kiriku Pühima Neitsi Maarja Pärispatuta Saamise Kogudus Tartus on registreeritud Tartu maakohtu registriosakonnas 12.03.1999 ja on asutatud 1830. aastal. Rooma-Katoliku Kiriku Pühima Neitsi Maarja Pärispatuta Saamise Kogudus Tartus tegeles 2022.aastal koguduse hooldamise, heategevuse ja kiriku hoonete hoolduse ja remondiga. Koguduse kinnisvara on osaliselt renditud Keeltekoda OÜ-le ja Tartu Katoliku Hariduskeskusele. Renditulu oli aruandeaastal 22 700 eurot. Ühele kogudust teenivale preestrile makstakse töötasu. Kogudus on jätkuvalt tegutsev. Tartus, 14.03.2023

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.