Rohkema info nägemiseks:

Dmitri Schmidt

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
raamatupidamise teenus, raamatupidamise teenused, raamatupidamisteenus, raamatupidamisteenused

AMS Group OÜ tegevusaruanne 2022

AMS Group OÜ tegevusvaldkonnaks on raamatupidamisteenuste osutamine. Aruandeperioodil saadud müügitulu on enamuses saadud nimetatud tegevusest. Ettevõtte majandusaasta aruande perioodi pikkus oli 12 kuud, kestusega 01.01.2022 kuni 31.12.2022. Selle perioodi müügitulu oli 186 690 eurot. 2023. aastal soovib ettevõte jätkata oma tegevust samal tegevusalaga vähemalt samas mahus kui eelneval perioodil püüdes vähendada kulutusi.

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend eesti maksuseadustes navigeerimiseks

Eesti on tuntud oma uuendusliku ja ettevõtlussõbraliku maksusüsteemi poolest, mis on loodud ettevõtluse ja majanduskasvu soodustamiseks. Süsteemi iseloomustab l
ssb.ee
Eesti on tuntud oma uuendusliku ja ettevõtlussõbraliku maksusüsteemi poolest, mis on loodud ettevõtluse ja majanduskasvu soodustamiseks. Süsteemi iseloomustab lihtsus, digitaliseerimine ja unikaalne lähenemine äriühingute maksustamisele, kus kasumid maksustatakse ainult jaotamisel. Eesti maksurežiim pakub ettevõtetele mitmeid eeliseid, sealhulgas 0% äriühingu tulumaksu reinvesteeritud kasumilt, konkurentsivõimelist käibemaksumäära ja lihtsaid maksuaruandlusprotseduure. Need omadused muudavad Eesti atraktiivseks sihtkohaks ettevõtetele, kes soovivad optimeerida oma maksupositsiooni.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.